Senior/Medior Back-end Developer

Omschrijving

SKEPP heeft een droom: SKEPP wil de grootste zero asset company van de kantorenmarkt worden! SKEPP is een dynamisch bedrijf dat de komende jaren flink zal blijven groeien. Om onze dromen te verwezenlijken zijn we het afgelopen jaar ook in België en Duitsland en dit jaar in Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk gestart. Zie jij het zitten om SKEPP zijn droom helpen te realiseren? Aarzel dan niet en join our team of young professionals!Become part of our great team...

Als Back-end Developer ben je constant bezig met het verbeteren, versnellen en uitbreiden van de website. Dit doe je samen met de rest van Team Development binnen SKEPP. Je leert van de besten en bent medeverantwoordelijk voor de optimalisatie van de back-end van de website van SKEPP. Het bedrijf bestaat uit een jong en multidisciplinair team. Je levert code op die herbruik- en schaalbaar is, welke door verhuurders en huurders gebruikt gaan worden. Met de expansie van SKEPP in Europa is internationalisering hier ook onderdeel van. 

Vereisten

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

  • Kennis van PHP Design Patterns, PSR code standaard, Git, Symfony Framework (ook zonder weet je je weg te vinden);
  • Ervaring met PHP 7, MySql, Object Oriented Programming;
  • Is je code schoon, leesbaar en georganiseerd;
  • Ben je kritisch op je eigen werk;

Dit is wat we zoeken in jou:

  • Minimaal mbo- of hbo-werk en denkniveau;
  • Dagen per week: 5 werkdagen (fulltime);
  • Minimaal 2 jaar werkervaring. 

Als Back-end Developer binnen SKEPP:

  • Heb je ervaring met code optimalisatie en refactoring;
  • Kennis van het schrijven van tests;
  • Kennis van facturatie en boekhoudkundige systeem.

Wat je wilt weten over SKEPP:

SKEPP, een van oorsprong Twents bedrijf, is een proptechbedrijf. Dat betekent dat we sinds 2013 door middel van onze website dagelijks de meest toffe bedrijven in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Dit doet SKEPP met een explosief team van young professionals. Sinds 1 oktober 2016 heeft SKEPP het Amsterdamse Launchdesk overgenomen. Dit online platform voorziet freelancers en zelfstandigen in het huren van werkplekken op de meest hippe locaties in Nederland.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met onze HR- en Office Manager, Besna Takak via telefoonnummer 085-8770519 of mail je sollicitatie naar besna@skepp.com We ontvangen graag je cv en motivatie, klik op de button hieronder en solliciteer snel! Wie weet drink jij binnenkort een kopje koffie of thee in Albergen.