Internship - Finance Specialist

Omschrijving

Team Finance zoekt versterking! Word jij onze nieuwe aanwinst?

SKEPP groeit hard en we betreden verschillende landen binnen Europa. Dit houdt in dat er ook een internationale groei plaatsvindt binnen onze financiële afdeling en daar kunnen we de nodige versterking bij gebruiken! Team Finance is op zoek naar een stagiair/afstudeerder die de handen uit de mouwen wil steken, mee durft te denken in alle processen en zichzelf wil ontwikkelen op financieel gebied.Stagelopen/afstuderen bij SKEPP? De voormalige studenten vertellen hun ervaringen…

Wij kunnen natuurlijk van alles vertellen over wat SKEPP is en doet, hoe jouw takenpakket eruit zal zien en hoe de dagelijkse gang van zaken op kantoor is. Maar eigenlijk kunnen de voormalige stagelopers/afstudeerders van SKEPP dat veel beter, natuurlijk! Celeste Velten, Jessica de Jong, Marloes Wargers, Job Zwart en Rob Spiele vertellen graag over hoe zij de periode bij SKEPP hebben ervaren. Na de afstudeerperiode – die in februari 2018 begon voor hen – behaalden ze dit jaar allemaal vol trots hun hbo-diploma. Klik op de button hieronder en lees de ervaringen van hen. 

Zo ziet afstuderen bij SKEPP eruit -


Wat je wilt weten over SKEPP...

SKEPP, een van oorsprong Twents bedrijf, is een proptechbedrijf. Dat betekent dat we sinds 2013 door middel van onze website dagelijks de meest toffe bedrijven in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Dit doet SKEPP met een explosief team van young professionals. Sinds 1 oktober 2016 heeft SKEPP het Amsterdamse Launchdesk overgenomen. Dit online platform voorziet freelancers en zelfstandigen in het huren van werkplekken op de meest hippe locaties in Nederland.

Door samenvoeging van beiden worden de krachten van enerzijds vastgoedkennis en anderzijds developmentstrategie aan elkaar gekoppeld. Inmiddels biedt SKEPP 3 type producten: Officelisting (gratis vergelijkingswebsite voor kantoorruimte), Officemanager (contractbeheer en verzorgen van facturatie voor pandeigenaren, operators en verhuurders van kantoorruimte) en Officeplanner (inrichtingspakket voor kantoorruimte).Vereisten

Als stageloper/afstudeerder binnen Team Finance bij SKEPP:

 • Heb je minimaal MBO denk- en werkniveau;
 • Heb je interesse in finance en heb je een analytisch vermogen;
 • Werk je nauwkeurig en ben je kritisch op jezelf;

Je gaat aan de slag met:

 • Het inboeken van facturen;
 • Het verwerken en uitvoeren van de in- en uitgaande betalingen van SKEPP;
 • Het onderhouden van het debiteurenbeheer;
 • Vraagstukken vanuit huurders en verhuurders;
 • Programma’s als Moneybird, Basecone en Twinfield.

Wat SKEPP kan bieden:

 • Een uitstekende (afstudeer)stagevergoeding;
 • Een jong en dynamisch team van professionals, waar je deel van uit gaat maken;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons snel groeiende bedrijf;
 • Een prachtige werkomgeving in ons recent gerenoveerde en dus toffe kantoorpand in Albergen;
 • Iedere dag een verse en gratis (!) lunch.

Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met onze HR- en Office Manager, Besna Takak via telefoonnummer 085-8770519 of mail je sollicitatie naar besna@skepp.com.We ontvangen graag je cv en motivatie, klik op de button hieronder en solliciteer snel! Wie weet drink jij binnenkort een kopje koffie of thee in Albergen.