Internship - Sales - Junior Accountmanager

Ihre Aufgaben

Our Roots & Mission

SKEPP, een van oorsprong Twents bedrijf, is een PropTechbedrijf. Dat betekent dat we sinds 2013 door middel van onze website dagelijks de meest toffe bedrijven in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Dit doet SKEPP met een explosief team van Young professionals. Inmiddels biedt SKEPP 3 type producten: Officelisting (gratis vergelijkingswebsite voor kantoorruimte), Officeplanner (inrichtingspakket voor kantoorruimte) en Officekit (slimme kantoren met tech-features)

Toffe collega's, een fantastische werkomgeving en ruimte om jezelf te ontwikkelen, welkom bij SKEPP!

Zoals altijd zijn we bij SKEPP op zoek naar stagiair(e)s en afstudeerders. Per september 2021 – in overleg is een andere startdatum mogelijk – zoeken we stagiair(e)s en/of afstudeerders voor het sales-team. Interesse? Neem dan direct contact op! Meer informatie? Lees dan gauw verder! Wie weet maak jij komend jaar deel uit van ons snelgroeiende bedrijf en werk je vanuit ons fraaie kantoor in Almelo.

Allereerst wat informatie omtrent de stage of het afstuderen…

Als stagiair(e)/afstudeerder Junior Accountmanager bij SKEPP ben jij dagelijks in contact met bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte, kantoormeubilair of een combinatie hiervan! Aan jou de taak om jouw klant hierin op een zo goed mogelijke manier te adviseren. Je bent hierin qua werkwijze volledig vrij en neemt daardoor dus veel verantwoordelijkheid. Met gerichte vragen achterhaal je de klantbehoefte, met overtuiging plan je rondleidingen voor de klant en breng je daarnaast een vrijblijvende offerte uit m.b.t ons Officeplanner product. Naast deze kantoorwerkzaamheden zal je regelmatig ‘op pad’ gaan om verhuurders te bezoeken, netwerkborrels te bezoeken en vastgoed evenementen bij te wonen.

Uiteraard krijg je de nodige ondersteuning van de professionals in het sales-team. Je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen, we waarderen het als je initiatief neemt en ideeën oppert. Uitdagend, afwisselend en leerzaam. Samen maken we er een geslaagde stage-/afstudeerperiode van!

Benieuwd naar een dag als broker bij SKEPP? Anouk neemt je een dag mee...

"Mijn werkdag start om 08:15 uur. We zorgen er altijd voor dat we allemaal netjes op tijd aanwezig zijn zodat we elkaar rustig kunnen verzorgen van een lekker kopje koffie of thee. Daarna ga ik snel aan de slag en open ik mijn mailbox. Ik kijk of er belangrijke mails binnen zijn gekomen en zorg dat ik zo snel mogelijk hierop reageer."

"Rond 09:00 uur krijg ik mijn eerste telefoontje. Een snel groeiende Tech Company is per direct op zoek naar een kantoorruimte voor 25 personen in Amsterdam. Ik zorg ervoor dat ik zijn zoekvraag zo helder mogelijk krijg om de meest geschikte opties aan hem/haar voor te leggen en bespreek alle relevante informatie rondom ons nieuwe Officeplanner-concept. We spreken af dat ik voor de volgende dag een drietal rondleidingen plan bij geschikte kantoren. We hebben de dag na de rondleidingen weer contact om alles te bespreken. Hij vindt dit een prima werkwijze en kan niet wachten om de kantoren te zien!"

"Zo krijg ik gedurende de dag veel telefoontjes van mensen die meer informatie willen over kantoorpanden, bezichtigingen in willen plannen of meer willen weten van Officeplanner. Naast deze dagelijkse werkzaamheden gaan we wekelijks op pad om op bezoek te gaan bij verhuurders om (nieuwe) kantoorpanden te bekijken en bezoeken we meerdere vastgoed-evenementen."

"Deze afwisseling maakt het werken bij SKEPP leuk, uitdagend en het zorgt dat geen dag hetzelfde is. Ik word enthousiast van het vinden van de juiste match voor zowel huurders als verhuurders. Verder ben ik blij dat ik mezelf verder kan ontwikkelen en dat er elke keer weer opnieuw iets te leren valt. We hebben een top sales-team waarmee we elke dag weer met veel motivatie en ambitie aan de slag gaan", aldus Anouk.

Ihr Profil

Goed beeld gekregen van stage lopen/afstuderen bij SKEPP? Hieronder lees wat we van jou verwachten:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Bovengemiddeld commerciële drive;
 • Ervaring met uitgaand bellen is een pré.
 • Je bent kritisch op je eigen werk en je streeft het hoogste niveau na;
 • Je bent ambitieus en flexibel;
 • Je krijgt ruimte om initiatief te nemen en ideeën te opperen;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend te werk gaan;
 • Je mag fouten maken en wilt hier graag van leren.

Dit kan SKEPP je bieden...

 • Een uitstekende stagevergoeding;
 • Ondersteuning van professionals van SKEPP;
 • Een jong en dynamisch team van professionals, waar je deel van uit gaat maken;
 • Eventuele doorgroeimogelijkheden binnen ons snelgroeiende bedrijf;
 • Een prachtige werkomgeving in ons fraaie kantoorpand in Almelo;
 • Een informele werksfeer;
 • Iedere dag een verse en gratis (!) lunch. Dus geen boterhammen meer smeren ’s morgens;
 • Vrijdags een gezellige vrijdagmiddagborrel.


Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met onze Teamlead Sales, Mathios Zeko via telefoonnummer 085-8770519 of mail je sollicitatie naar mathios@skepp.com. We ontvangen graag je cv en motivatie, klik op de button hieronder en solliciteer snel! Wie weet drink jij binnenkort een kopje koffie of thee in Almelo.